2008-09-04

Tveksam tolkning
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan ju faktiskt vara en lek med ord eller på riktigt menat att utställningen är uniform (hur nu en utställning är det). Men det är nog troligare att den består av uniformer eftersom det verkar vara något spårvägsmuseum.

Mikael Andersson sa...

Uniform betyder ju även 'likformig' och då ser jag inte varför de ska ställa ut saker som är lika

:-)

Anonym sa...

jag trodde det framgick att jag visste vad uniform eftersom just det är förutsättningen för att man ska kunna undra hur en utställning kan vara uniform. Kanske liknar den andra utställningar i trakten/Sverige/världen.

Ludde sa...

eller så kanske det bara är reklam och yta och ni har för mycket tid. (och jag har tydligen också för mycket tid eftersom jag lite oväntat landade här).